Irina Rimes, duet de senzaţie cu Adrian Minune. Artista a primit bani de la invitaţi, ca un adevărat lăutar

+3 click pentru
galerie

Irina Rimes, duet de senzaţie cu Adrian Minune. Artista a primit bani de la invitaţi, ca un adevărat lăutar © Instagram / Captură

Rimes şi Adrian Minune, duet de senzaţie. Da, da, aţi auzit bine. Şi unde mai puneţi că artista a primit şi bani de la invitaţi, ca un adevărat lăutar, potrivit Antena Stars.

Cu siguranţă nu v-aţi fi aşteptat să o vedeţi pe Irina Rimes în acestă ipostază. Suntem obişnuiţi să o vedem pe artistă cu rochiile sale diafane şi interpretând piese emoţionante. Însă de data aceasta a uimit pe toată lumea când a primit bani de la invitaţi, ca un lăutar veritabil. 

Milion cu milion, fac mai multe milioane, aşa suna o manea celebră. Doar că de data asta nu se cântau manele, ci Irina şi Adrian Minune au interpretat piesa „De-ai fi tu salcie la mal" a regretatei Mihaela Mihai. Iar duetul formidabil nu a fost trecut cu vederea de invitaţi, care, impresionaţi de vocea puternică a Irinei, i-au dat bancnote după bancnote. 

Chiar dacă Irina nu stăpânea foarte bine versurile şi a fost ajutată de Adrian Minune, publicul a fost entuziasmat de performanţa muzicală a artistei. Iar banii au venit ca pe bandă rulantă. Şi dacă la început Irina era stângace şi nu a ştiut ce se întâmplă, nici ce să facă cu bancnotele primite, spre final a cântat cu banii în mână, ca un lăutar adevărat, totul spre bucuria celor prezenţi.

Irina Rimes, probleme în viaţa personală

După cum vedem, dacă în viaţa profesională totul îi merge ca pe roate artistei, nu la fel stau lucrurile şi în cea personală. Irina Rimes s-a despărţit de fostul iubit, la începutul acestui an, iar de atunci artista nu s-a mai afişat cu niciun bărbat. Irina Rimes este destul de discretă cu viaţa sa personală, iar tot ceea ce înceracă mereu este să-şi bucure publicul cu hiturile sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro