Irina Rimes, prima fotografie cu noul iubit! Artista zâmbește din nou, după operația suferită. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Irina Rimes, prima fotografie cu noul iubit! Artista zâmbește din nou, după ce operația suferită. VIDEO © Instagram

Irina Rimes are motive de bucurie, după ce în urmă cu mai puțin de două săptămâni a ajuns pe mâinile medicilor. Artista a fost nevoită să își anuleze un concert pe care trebuia să-l susțină în noaptea dintre ani din cauza problemelor de sănătate.

Irina Rimes a trecut prin momente care i-au pus sănătatea în pericol, dar acum privește încrezătoare în viitor. Artista a început Noul An cu vești fantastice pentru fanii ei și a decis să posteze prima fotografie alături de noul iubit. Artista din Republica Moldova a surprins pe toată lumea când a publicat o fotografie cu un bărbat misterios pe rețele sociale, iar acum a hotărât să le arate tuturor și chipul acestuia.

Mulți dintre fani i-au urat Irinei Rimes, pe lângă însănătoșire grabnică, și Crăciun fericit, pentru că astăzi este sărbătorit și Crăciunul pe rit vechi. 

"Fa-te bine ca se duce naibii industria muzicala romaneasca fara tine 💪🔥 Craciun fericit! ❤️🙌 / Ce dulce esti...o papusica🙈 / Crăciun binecuvântat ție și familiei tale. Multă sănătate 💋❤️ / Crăciun fericit! 🎅🌲 😘💐 să fii sănătoasă si fericită! / Un craciun fericit iti doresc❤ / Crăciun fericit și fă-te bine ! ❣️❣️❣️", au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Internată de Revelion

Irina Rimes a trăit clipe de coșmar în ziua în care ar fi trebuit să se bucure alături de toți fanii săi de trecerea într-un nou an. Artista și-a anunțat dinainte fanii că urmează să fie supusă unei operații în urma unei hemoragii interne suferite. Acum, la aproape două săptămâni de la intervenție, artista a susținut și primul concert din 2020 și se simte mult mai bine. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro