O sexy-ispită de la Insula Iubirii, părăsită înainte să ajungă la altar: "A intervenit o altă femeie"

+3 click pentru
galerie

O sexy-ispită de la Insula Iubirii, părăsită înainte să ajungă la altar: "A intervenit o altă femeie" © Instagram

E sexy, e frumoasă şi fură minţile oricărui bărbat, fapt demonstrat pe Insula Iubirii, însă şi ea s-a lovit de situaţii neaşteptate, fiind chiar părăsită de logodnic. Irina, ispita de la Insula Iubirii, a povestit cum a rămas cu ochii în soare în timp ce se pregătea să se căsătorească.

În direct la Xtra Night Show, Irina a vorbit despre relaţia ei de atunci. Fusese cerută în căsătoria şi plănuia cu logodnicul ei să se căsătorească. Culmea, în timp ce făceau planuri, ispita a aflat ceva şocant. Cel cu care trăia mai avea o iubită, astfel că au anulat totul şi şi-au spus "adio".

"A intervenit o altă femeie. Avea o relaţie în paralel. Imediat după ce m-a cerut. Ori era dinainte, ori imediat după ce m-a cerut. Poate credea că poate merge cu amândouă. (...) Nu neapărat o răzbunare (n.r. să fie ispită la Insula Iubirii). Poate atunci când ne-am despărţit am fost cât de cât răzbunătoare. Acum consider că nu eram potriviţi unul pentru celălalt", a spus Irina.

Recent, ispita Irina a fost la un pas de moarte

Sexy Irina a povestit că a fost la un pas de moarte din cauză că a făcut toxiinfecţie alimentară. Din fericire, totul a trecut, însă atunci, pe moment, s-a speriat teribil.

„Acum câteva luni, în urma unei cine în unul din cele mai bune restaurante din București, m-am ales cu o toxi infecție alimentara severa. Toxinele pe care le-am avut în sânge m-ar fi putut omorî dacă nu as fi avut organismul puternic. În urma toxinfecției am rămas cu niște pete pe corp, care după cum observam atât eu cât și doctorii, trec foarte greu. De fiecare data când ma uitam la pielea mea, plângeam”, a scris Irina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest