Ispita Mircea de la „Insula Iubirii”, adevărul despre apropierea de Teodora: „Îmi trebuie o femeie matură”

+3 click pentru
galerie

Ispita Mircea de la „Insula Iubirii”, adevărul despre apropierea de Teodora: „Îmi trebuie o femeie matură” © captură video

Cea mai sexy ispită masculină de la „Insula Iubirii”, Mircea, a venit în platoul emisiuni „Agenția VIP” și a povestit totul despre apropierea de Teodora, cea mai matură concurentă din cadrul reality show-ului. 

Mereu deschis, matur și cu cuvintele la el, ispita Mircea a povestit care este adevărul despre apropierea de Teodora, cea mai matură concurentă de la „Insula Iubirii”, dar și care este femeia ideală, în opinia lui. Mircea a mărturisit, cu sinceritate, că are nevoie de o femeie serioasă, matură ca și el și cu capul pe umeri, căci cu „puștoaicele” nu prea are ce să discute, mai mult de lucruri amicale!

„Teo e cea cu care există un feeling, o relaționare. Eu relaționez mai ușor cu persoanele de vârsta mea. Am comunicat cu toate, că ăsta e felul meu...dar nu pot să aprofundez o comunicare...ce să discut, despre școală, despre liceu? Îmi trebuie o femeie matură. Suntem în primele zile, de cunoaștere, relaționare. În momentele astea începem să sudăm cupluri, relații. Greul începe mai târziu, când începi să te cunoști mult mai profund, când arăți adevărata ta personalitate. 
O să fiu mai calculat, mai atent”
a mărturisit ispita cu ochii de smarald, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro