Ea este slăbiciunea "Regelui şoselelor" din România. Cum o răsfață bogătașul Zed pe iubita lui. VIDEO

+4 click pentru
galerie

Ea este slăbiciunea "Regelui şoselelor" din România. Cum o răsfață bogătașul Zed pe iubita lui. VIDEO © Instagram

Ce se întâmplă când pui în aceeaşi ecuaţie o blondă apetisantă şi bolizi cu mulţi cai putere? Vă spunem noi, rezultatul este wow! Noemi Demeter, căci despre ea este vorba, este cunoscută în mediul online nu doar pentru formele sale senzuale, ci şi pentru turele pe care le dă prin Capitală în maşinile de lux.

Dar staţi aşa! O asemenea "piesă" nu avea cum să nu aibă în spate un bărbat puternic. Noemi "i-a dat kilometrajul peste cap" lui Zed, supranumit şi "Regele Şoselelor", iar el este tare mândru de ea. Dar nu doar aspectul fizic o defineşte pe bomba sexy.

Este şi pasionată de autoturisme, probabil aşa i-a intrat în graţii milionarului şi l-a făcut să aibă curaj să îi lase pe mână maşinile extrem de scumpe pe care le deţine. Ne-am lămurit eşti şoferiţă de primă clasă Noemi, dar cu mişcările cum stai?

Aşa dans provocator lângă o aşa maşină nu putea fi trecut cu vederea. Zed, sau Silviu Zaharia pe numele său real, este unul dintre cei mai râvniţi băieţi din Capitală, aşa că nu ne miră faptul că Noemi are toate calităţile necesare pentru a-i face bătăile inimii să accelereze.

Iar noi ştim că nu e uşor să îi menţii interesul "Regelui Roţilor". Tocmai de aceea blondina face ture pe la cele mai bune saloanele de înfrumuseţare din capitală, dar nu uită nici de sala de fitness, potrivit Antena Stars.

Însă, pe lângă maşinile de lux pe care i le pune la dispoziţie, milionarul Zed are grijă şi să o plimbe pe Noemi prin tot felul de vacanţe, care de care mai extravagante. America, Monaco, Austria, Italia...Noemi trebuie doar să pună degetul pe hartă, iar Zed execută.

Surprize peste surprize... de asta are parte Noemi alături de Zed. Cum să nu stârnească Noemi invidia domnişoarelor care visează la o aşa viaţă? Iubit potent financiar, cu garajul suprasaturat de maşini de lux, are, trup bine lucrat la sală are şi, pe deasupra, mai poartă şi cele mai scumpe haine de la branduri de fiţe. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro