VIDEO PAPARAZZI / „Regele şoselelor” nu dă doi bani pe lege! ZED s-a dat în spectacol pe o trecere de pietoni

+7 click pentru
galerie

Cunoscut pentru faptul că dă adevărate recitaliuri ale cailor putere pe străzile Capitalei, ori de câte ori are ocazia, cu bolizii săi de sute de mii de euro, ZED nu se dezminte nici în acest început de an. Tânărul bogătaş ne-a artătat, recent, că legea nu valorează doi bani, cel puţin pentru el.

Cu câteva zile în urmă, ZED, pe numele său Silviu Zaharia, a fost surprins de paparazzii Spynews.ro într-un restaurant de fiţe din Bucureşti, alături de câţiva prieteni. Pentru mai bine de două ore, „Regele şoselelor” şi amicii săi au servit cina şi au stat de vorbă. În tot acest timp, „OZN-ul” de sute de mii de euro al tânărului de bani gata era parcat în faţa localului, chiar în dreptul unei treceri de pietoni.

La finalul întâlnirii cu prietenii săi, după ce a mai discutat câteva minute cu unul dintre amici în faţa localului, Silviu Zaharia s-a îndreptat spre bolidul său, hotărât să plece din zonă. Înainte de a se urca la volan, tânărul a observat că maşina sa era un murdară, din cauza unor frunze. Deranjat de acest lucru, fără să stea pe gânduri, ZED şi-a curăţat „bijuteria”.

Apoi, „Regele şoselelor” s-a urcat la volan şi s-a dat în spectacol. Fără să ţină cont de prevederile Codului Rutier, ZED a întors bolidul pe trecerea de pietoni. Ba mai mult, probabil impresionat de „comoara” pe patru roţi din faţa sa, un şofer i-a acordat prioritate lui Silviu Zaharia. Din câteva mişcări, ZED a şters-o din zonă, fără să fie observat de vreun poliţist.

A „marcat” la femei celebre

Chipeş şi bogat, ZED este unul dintre cei mai râvniți burlaci din Capitală. Printre ”victimele” acestuia se numără Denisa Nechifor, Roxana Bărău și Larisa Tănăsoiu.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Lidia Buble a trăit un şoc la revenirea din vacanţă! Celebra cântăreaţă, luată la întrebări în văzul lumii

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Teodora Becali, îndrăgostită nebuneşte de un băiat de oraş! Primele imagini cu cei doi amorezi!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro