Iubitul Nicoletei Dragne, replică dură la adresa blondinei: „Toată lumea îmi zicea că mă va face de râs fata asta de la Insula Iubirii”

+3 click pentru
galerie

https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/replica-mirelei-banias-dupa-ce-ispita-nicoleta-a-spus-ca-resortul-nu-este-al-ei-204518.html © captură Video

Tavi, iubitul Nicoletei Dragne și-a ieșit din minți! După ce a primit informația că blondina ar fi fost pălmuită peste fund de Mădălin, cel mai nou concurent din casa „Like a star”, tensiunea a atins cote maxime între cei doi.

Iubitul Nicoletei Dragne este foc și pară! Cei doi au ajuns să se certe la cuțite, după ce Tavi a aflat de la Cătălin că noul-venit din casa „Like a star”, Mădălin, i-ar fi dat o palmă peste fund blondinei. Pentru că Nicoleta Dragne nu a negat aceste informații, doar pentru a-l tachina pe iubitul său, Tavi a erupt ca un vulcan și cu greu s-a abținut să nu-i spună blondinei niște replici foarte dure. 

Tavi i-a spus Nicoletei Dragne că toată lumea l-a avertizat în privința ei, că aceasta îl va face de râs, dar el nu a vrut să creadă pe nimeni. 

„Vezi, mă, ce femeie mi-am luat? Toată lumea îmi zicea că mă va face de râs fata asta de la „Insula Iubirii”. Răzbunarea e arma prostului. După chestia asta, noi doi vom fi doi concurenți, pentru că din greșeală, formasem un cuplu. Eu sunt supărat pe tine, pentru că permiți să se întâmple asemenea lucruri. Ia mâna de pe mine, du-te și pune mâna pe ăla care te atinge pe fund” a spus Tavi, către Nicoleta Dragne. 

Cu toate acestea, lucrurile s-au calmat între cei doi și s-au îpăcat. Într-un final, Tavi a înțeles că băieții din casa „Like a star” îi sabotează relația cu Nicoleta Dragne și a mărturisit că de acum încolo nu va mai crede asemenea bârfe lansate la adresa iubitei lui. „Nu ar trebui să permiți așa ceva. De acum încolo nu o să mai pun botul la nimic” mai completat Tavi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro