Iubitul Oanei Radu se cunoștea cu agresorul care l-a incendiat! Cei doi aveau un conflict mai vechi

Iubitul Oanei Radu se cunoștea cu agresorul care l-a incendiat! Cei doi aveau un conflict mai vechi © Facebook

Ies la iveală detalii șocante despre iubitul Oanei Radu, Alin, cel care a fost stropit cu benzină și incendiat în plină zi de un individ pe nume Răzvan, zis Catâru. Se pare că cei doi se cunoșteau și în trecut ar fi existat o stare conflictuală între ei. 

Iubitul Oanei Radu, Alin, a fost stropit cu benzină în plină zi și incendiat de un individ pe nume Răzvan zis Catâru. Acesta a pătruns într-o scară de bloc și a stropit cu benzină peste tot, dar și pe cei care treceau, în momentul respectiv, prin acel loc. Printre victimele sale s-a numărat și iubitul Oanei Radu, cu care se pare că avusese un conflict în trecut, potrivit informațiilor exclusive obținute de reporterii spynews.ro, așa că este foarte posibil ca agresorul să-l fi vizat numai pe Alin, iubitul Oanei Radu. 

Alin are nevoie de transfer urgent în străinătate

Iubitul Oanei Radu a fost incendiat și a suferit arsuri pe mai mult de 75% din suprafața corpului, de gradul 3. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea sa de sănătate și se pare că tânărul are nevoie urgentă de transfer în străinătate, pentru a-și putea reveni. 

Agresorul a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Răzvan zis Catâru, cel care l-a incendiat pe iubitul Oanei Radu a fost imobilizat de polițiști și acesta a primit, în urma faptei sale, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Oana Radu, apel disperat către fanii ei și către toți cunoscuții

Oana Radu trece prin niște momente extrem de dificile. Iubitul ei a fost victima unui atac șocant, în urma căruia a ajuns în stare gravă, la spital. Acum, artista face apel la rugăciune, pentru ca acesta să treacă, cu bine, de cumpăna incredibilă.

„Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină și foc pe el, și are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a scris Oana Radu, pe rețelele de socializare.

Oana Radu a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare, rugându-și prietenii și admiratorii să transmită un gând bun pentru iubitul ei. Postarea a fost imediat luată cu asalt, zeci de persoane transmițând deja gânduri pozitive și rugăciuni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro