Cum arată Iulia Albu fără machiaj. A lăsat deoparte extravaganțele și i-a surprins pe toți. FOTO

+3 click pentru
galerie

Cum arată Iulia Albu fără machiaj. A lăsat deoparte extravaganțele și i-a surprins pe toți. FOTO © Instagram

Iulia Albu ne-a obișnuit să arate într-un fel. Extravaganța și aparițiile excentrice sunt deja semnătura creatoarei, care este mereu asumată și pregătită să ia orice risc. Iată că, pentru o zi, Iulia Albu și-a dat jos masca și s-a fotografiat cât mai naturală posibil. Verdictul? Chiar admiratorii vedetei au tras niște concluzii!

Iulia Albu își încântă prietenii virtuali cu tot felul de fotografii – cât mai profesioniste și bine realizate, bineînțeles. Creatoarea se gătește mereu intens, pentru a arăta cât mai bine pe rețelele de socializare.

Cum arată Iulia Albu fără machiaj

Astăzi, însă, a surprins printr-o apariție simplă, lipsită de machiaj și de toate accesoriile excentrice pe care doar pe la ea le mai vedem.

„Bună. Sunt Iulia. Și astăzi nu port machiaj. Tu de ce nu ai face-o?”, a scris creatoarea, pe Instagram.

Admiratorii au fost foarte impresionați de ce au văzut și au ținut să îi scrie numeroase complimente Iuliei Albu care, într-adevăr, poate întoarce capete pe stradă și fără strop de machiaj!

Cât a costat cel mai scump obiect din garderoba Iuliei Albu

Dacă nu ea, atunci cine? Iulia Albu este de o binecunoscută extravaganță, mai ales atunci când vine vorba despre modă. Întrebată care este cel mai scump obiect din garderoba ei, Iulia Albu a mărturisit că a dat pe o pereche de încălțăminte cam cât ar da unii dintre noi pe o mașină! Creatoarea a scos din portofel 2.500 de euro, pentru a pune mâna pe o pereche de botine semnate Alexander McQueen, un preț care, însă, nu i se pare chiar atât de exagerat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro