Iulia Albu, mesaj dureros de ziua lui Răzvan Ciobanu. Creatorul ar fi împlinit 44 de ani

+3 click pentru
galerie

Iulia Albu, mesaj dureros de ziua lui Răzvan Ciobanu. Creatorul ar fi împlinit 44 de ani © Instagram

Este prima zi de naștere a lui Răzvan Ciobanu fără sărbătoare. Astăzi, în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 44 de ani, regretatul creator de modă este plâns de prieteni, familie și de colegi de breaslă. Mesajele dureroase au început să curgă încă de la orele dimineții, astfel de cuvinte fiind transmise și de Iulia Albu, care i-a fost și amică și colegă.

Iulia Albu și-a emoționat prietenii virtuali, atunci când a postat o fotografie alături de Răzvan Ciobanu, însoțită de un mesaj simplu, dar dureros. Gestul a fost făcut marți, cu ocazia zilei de naștere a designerului, prima de când creatorul a murit într-un tragic accident de mașină.

Mesajul Iuliei Albu, de ziua lui Răzvan Ciobanu

„La mulți ani, dragul meu! Îmi lipsești în fiecare zi”, a scris Iulia Albu, alături de fotografia care a stârnit multă tristețe printre prietenii virtuali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La multi ani, dragul meu! #missyoueveryday @razvan.ciobanu

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

A curs cu mesaje dureroase și din partea internauților, care au lăsat diverse comentarii.

„La mulți ani, Răzvan. I love you de unde ești / Te sărbătorim în sufletele și în inimile noastre, cu multă durere și dor. Odihnește-te în pace, om bun / Ce păcat, îmi pare rău. Dar mă bucur că te gândești la el, Iulia”, au fost câteva dintre comentariile lăsate.

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019, într-un groaznic accident rutier. Legiștii au stabilit că creatorul a suferit un infarct la volan. Mașina a ieșit de pe carosabil, a intrat pe câmp, apoi a intrat într-un copac. Strivit de propriul autoturism și rănit grav, designerul a murit înainte de a fi găsit de cineva.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro