Iulian Miu are o soție superbă. Uite cât de sexy este femeia care l-a făcut tată pe fostul jucător al Stelei

+3 click pentru
galerie

Iulian Miu are o soție superbă. Uite cât de sexy este femeia care l-a făcut tată pe fostul jucător al Stelei © Facebook

Iulian Miu are toate motivele să fie un bărbat împlinit. Are o soție superbă, o fetiță adorabilă și o carieră la care a muncit mult.

Nimic din toate acestea nu le-ar fi putut face, însă, fără spijinul soției sale, care, de altfel, este o femeie extraordinar de frumoasă. Chiar dacă a adus pe lume un copil, soția lui Iulian Miu a revenit rapid la silueta care a făcut-o celebră. Iulian Miu, fostul jucător al Stelei, și Mihaela, au devenit părinți la începutul anului 2018, atunci când în viața lor a venit micuța Astrid.

„L-am așteptat pe Moș Crăciun ceva mai mult. A venit mai târziu, și nu cu renii, ci cu barza. Astrid este cadoul pentru noi și am primit-o cu multe emoții. Deja se dovedește un caracter puternic și ne testează mereu vigilența”, a scis Iulian Miu pe pagina sa de Facebook la vremea respectivă.

În cariera sa de fotbalist, Iulian Miu a jucat la Progresul București, Foresta Fălticeni, Steaua, FCM Bacău, Bursaspor (Turcia), UTA, şi Concordia Chiajna. Cel poreclit „Ceapă” a adunat și opt selecții la echipa națională.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro