Izolată, Bianca Drăgușanu s-a făcut fată de casă! S-a apucat de făcut curățenie în toată locuința

+3 click pentru
galerie

Izolată, Bianca Drăgușanu s-a făcut fată de casă! S-a apucat de făcut curățenie în toată locuința © instagram

Pandemia de coronavirus o ține pe Bianca Drăgușanu în casă, dar asta nu o face să fie la fel de activă ca înainte. Vedeta face sport, fotografii... dar are grijă și de curățenie.

După ce s-a despărțit de Alex Bodi la notar, iar ulterior și-au aruncat cuvinte grele, aceștia s-au împăcat și sunt din nou împreună, ba mai mult, pandemia de coronavirus îi ține izolați în casă pe amândoi.

Pentru că nu mai pot pleca în oraș și să aibă activități diverse, aceștia au ales să-și ocupe timpul într-un alt mod. 

Dacă în urmă cu doar câteva zile, cei doi îndrăgostiți făceau sport împreună și își mențineau trupul la fel ca înainte, iată că Bianca Drăgușanu are grijă și la ce se întâmplă în jurul său și a devenit fată de casă.

Blondina a postat mai multe fotografii și filmulețe pe InstaStory, acolo unde anunță că este pregătită să facă curățenie generală în dressing, dar și în mai multe camere din vila de lux în care locuiește. Aceasta s-a fotografiat în noul statut de gospodină, cu aspiratorul în mână.

”Am terminat curățenia prin casă și teoretic și practic ar trebui să ma apuc de abdomene”, a spus Bianca Drăgușanu care imediat după ce a terminat curățenia din toată casa s-a apucat de făcut sport, pentru că trebuie să arăte bine de fiecare dată, indiferent de situație. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro