Jojo își face provizii din cauza coronavirusului. „Viața ne încearcă în fel și chip”

+3 click pentru
galerie

Jojo își face provizii din cauza coronavirusului. „Viața ne încearcă în fel și chip” © Instagram

Virusul ucigaș din China continuă să producă isterie, având în vedere faptul că numărul de cazuri confirmate este în creștere și în țara noastră. Astfel că, vedetele autohtone au luat măsuri de precauție. Printre ele se numără și Jojo, care a ieșit să facă provizii alături de familia sa.

După ce a anunțat că ia o pauză de la activitatea profesională, ținând cont de faptul că toate spectacolele la care trebuia să participe au fost anulate și a decis ca ea și întreaga familie vor sta în casă pentru o perioadă, Jojo le-a mai dat o veste fanilor: artista a ieșit să facă provizii, respectând în continuare măsurie de precauție.

De curând, Jojo le-a povestit internauților că a început să își facă provizii din cauza pandemiei de coronavirus. Nu este vorba despre mâncare, ci despre diferite materiale cu care să se poată juca cu micuții ei, câtă vreme stau acasă.  

„Iubirea e cel mai puternic leac. Faptul că pot fi aproape de familia mea pentru mine este cel mai important lucru din lume. Azi o să mă opresc rapid la un magazin mic să îmi fac provizii de foi veline și plastilina pentru că am mult de desenat și modelat cu micuții mei. La mine plastilina chiar îi ține ocupați și fericiți mult timp. Pe Zora cel puțin o oră!:) În rest... citim și privim știrile ca voi toți și ne păstrăm cumpătul. Acum avem tot timpul din lume: pentru citit, iubit, gatit, introspecție, compasiune, toleranță, veselie, pictură și imaginație”, a scris Jojo pe Instagram.

În continuare, vedeta a spus că în aceste clipe dificile, oamenii realizează ce este cu adevărat important pentru ei: iubirea. Potrivit spuselor sale, Jojo se simte foarte norocoasă să aibă o familie și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu în fiecare zi.

„Se spune că nu știi ce ai până nu pierzi acel ceva. Cumva însă ești conștient de ceea ce ai, însă nu până la capăt. Astfel de clipe ne pun cumva pe gânduri. Și ne îndeamnă să ne întoarcem la noi și la ai noștri. În astfel de momente realizăm că viața nu reprezintă proiecte, bani, ambiție, realizări marețe ci mult mai mult decât atât. Viața e binecuvântarea de a avea pe cineva lângă tine care te iubește și îți împărtășește ideile. Cineva cu care poți vorbi sau îți poate oferi o mângâiere. Viața înseamnă să poți râde în hohote când copilul tău râde alături de tine. Și mai presus de toate, viața înseamnă în primul rând sănătate și libertate. Viața ne încearcă în fel și chip. Acum am primit încercarea asta, însa avem privilegiul cei mai mulți dintre noi să fim alături de cei pe care îi iubim. Îi sunt recunascătoare lui Dumnezeu că pot fi alături de ei. Mai ales în astfel de clipe. Voi pentru ce sunteți recunoscători azi?”, a continuat Jojo pe rețeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro