Jojo, mesaj după mai multe zile de stat în casă, de frica pandemiei de Covid-19: „Îmi e dor de sentimentul de libertate”

+3 click pentru
galerie

Jojo, mesaj după mai multe zile de stat în casă, de frica pandemiei de Covid-19: „Îmi e dor de sentimentul de libertate” © Instagram

Jojo este una dintre vedetele care au hotărât să ia măsuri în această perioadă dificilă, cea a pandemiei de Coronavirus. Ea și familia ei au decis împreună să stea în casă. Deși nu a trecut foarte mult timp de la luarea acesteia, celebra actriță îi simte deja dorul libertății.

Fiind activă în mediul virtual, Jojo își ține fanii la curent cu toate deciziile și întâmplările ce au loc în viața ei. De curând, actrița le-a povestit acestora că ea, împreună cu Paul Ipate și copiii lor vor sta o perioadă în casă, aflându-ne în pandemie de coronavirus. Cu puțin timp în urmă, artista le-a mărturisit admiratorilor că această schimbare își spune cuvântul, deoarece acum îi simte foarte mult dorul libertății.

„Deși nu a trecut atât de mult timp de când suntem în casă, sunt momente în care mi se face dor. De strada de lângă casă pe care mergeam până la sală, de doamna prietenoasă de la magazinul din colț cu care conversam deseori, de râsetele copiilor seara în parc, și de ce nu, de agitația și zumzetul inconfundabil al vieții. Și cred că cel mai dor îmi e de sentimentul acela plutitor de libertate pe care în mod normal nu aș fi simțit-o, pentru că mi se parea că e a mea, că îmi aparține. Libertatea de a ieși când vreau din casă, de a duce copiii oriunde, oricând, de a socializa.”, a scris Jojo pe Instagram.

Cu toate astea, Jojo a susținut că este norocoasă să aibă o familie și că în aceste momente, libertatea ei sunt Paul Ipate și rodul iubirii lor.

„În astfel de clipe mă bucur și mai mult că ne avem unul pe celălalt în familia asta. Tu și copiii sunteți în continuare libertatea mea, atunci când și libertatea încetează să existe @paulipate. Ia-mă în brațe și amintește-mi de un val. De o zi cu soare și de săruturile noastre pe care le-am purtat prin întreaga lume ca mesageri ai iubirii noastre. Chiar dacă nu aș mai avea nimic, am tot. Pentru că am inima plină de voi și de trăirile noastre”, a continuat Jojo pe rețeaua socială.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro