Jojo şi Paul Ipate au fugit de gerul din România! Ce destinaţie de lux au ales cei doi / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Jojo şi Paul Ipate au fugit de gerul din România! Ce destinaţie de lux au ales cei doi / VIDEO © Instagram

Moş Nicolae a venit pentru Jojo şi familia ei cu o vacanţă în Dubai. La noi temperaturile sunt deja cu minus, însă blondinei nici că-i pasă. Împreună cu soţul şi cei doi copii, Cătălina Grama se relaxează pe plajele cu nisip fin şi apă albastră ca cerul. 

Cătălina Grama şi familia se bucură de peisajele superbe ale însoritului Dubai. S-au cazat la un hotel de lux, că deh!

Dacă mergi în Emiratele Arabe nu ai cum să nu ai parte de opulenţă, iar plaja pe care s-au plimbat şi au stat la soare avea vedere la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Dubai, care a ajuns şi punct de atracţie turistică, nelipsit din pozele celor care ajung în vacanţă aici, potrivit Antena Stars.

Şi cum în Dubai nu ai cum să te plictiseşti, la ceas de seară, Jojo şi familia au ieşit la plimbare pe străzile animate. le-a arătat şi urmăritorilor ei de pe Instagram o parte din frumuseţile locului. 

"Gata pentru o nouă zi în acest paradis numit #Dubai! Astăzi mergem la un super loc de joacă şi în safari. Sunt curioasă cum va primi Zora experienţa asta.😊Deocamdată e foarte încantată. Cred că ne vom distra foarte fain", a scris Jojo pe Instagram.

La ce nu renunţă Jojo nici în ruptul capului 

Chiar dacă se afla în vacanţă, frumoasa blondină nu a renunţat la ţinutele fashion şi tocuri. Una dintre şinutele purtate de Jojo a fost o rochie vaporoasă, din tul roz, cu un volan supradimensionat în zona umerilor, la care a asortat o pereche de sandale fine, negre.

Şi ca să fie totul ca la carte, a îmbrăcat-o şi pe fetiţa sa cu o rochiţă asemănătoare. Viaţa e roz pentru Jojo, aşa cum cânta chiar ea în urmă cu mulţi ani. Vă mai amintiţi?!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro