Jorge îşi aniversează astăzi fetiţa! "Mă simt binecuvântat şi o spun cu inima plină"

+3 click pentru
galerie

Ziua de naştere a Karinei, fetiţa lui Jorge © Instagram

Este zi de sărbatoare în famila lui Jorge! Fetiţa artistului împlineşte astăzi 10 ani, iar Jorge este mândru de fetiţa sa şi recunoscător pentru cel mai mare dar primit de la ea. Faptul că l-a ales ca tată. Jorge a postat, cu ocazia zilei de naştere a fiicei sale, un mesaj emoţionant pe contul personal de Instagram, însoţit de o fotografie cu el şi cu fetiţa sa, Karina. 

Fata cea mare a lui Jorge s-a mutat în America alături de mama sa, iar artistul a călătorit de curând peste Ocean pentru a-și vizita fiica. Chiar dacă distanţa dintre ei nu este mică, Jorge sărbătoreşte în suflet, odată cu micuţa, ziua sa de naştere. "Este o zi specială! Prima zi de naştere departe, dar totuşi atât de aproape în suflet. Mă simt binecuvântat şi o spun cu inima plină. Fetiţa mea face 10 ani azi şi cred că cel mai frumos cadou mi l-a făcut ea mie, că m-a ales ca tată. La mulţi ani, Karina! Te iubesc! Micuţa mea prinţesă face 10 ani", a transmis Jorge pe contul său de Instagram. 

Admiratorii artistului i-au scris în comentarii cele mai frumoase gânduri pentru fetiţa sa, care astăzi împlineşte 10 ani. "La mulţi ani! Săi aibă parte de sănătate, fericire, inocenţă, bunătate, iubire, zile senine şi noroc! Amândoi sunteţi norocoşi că vă aveţi unul pe celălalt, că vă iubiţi necondiţionat şi că preţuiţi fiecare clipă petrecută împreună" şi "La mulţi ani, prinţesă frumoasă", sunt doar două dintre numeroasele mersaje transmise de fani. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro