Kamara, apel disperat pe internet. Artistul cere ajutorul pentru fiul lui: "A ști să fii om"

+3 click pentru
galerie

Kamara, apel disperat pe internet. Artistul cere ajutorul pentru fiul lui: "A știi să fii om" © Instagram

Kamara este alături trup și suflet pentru fiul său. Micuțul Leon a fost diagnosticat după naștere cu tetrapareză spastică, o afecțiune ce îl împiedică să meargă sau să își miște mâna stângă. De atunci, artistul face tot ce îi stă în putință pentru ca băiatul său să se vindece. 

Kamara este un om puternic, luptător şi plin de iubire pentru copilul lui. Viaţa nu a fost uşoară cu el, mai ales că în ultimii ani a stat mult prin spitale cu băieţelul său, însă, încet, soarele răsare pe strada lui.

Progresele se văd de la o zi la alta, iar Leon mai are de făcut câțiva pași respectiv mai multe vizite la clinici din Europa și America, în urma cărora micuțul ar avea șansa să meargă pentru prima dată. Pentru aceste tratamente Leon are nevoie de sprijinul oamenilor financiar. Astfel, Kamara a lansat un apel pe Facebook prin care îi roagă pe internauți să doneze, el având nevoie de suma totală de 100.000 de euro.

"Leon e un Campion. Un Învingător care a reușit să facă progrese mari în câteva luni, cum nu a reușit în 3 ani. Tratamentele cu Celule Stem împreună cu Kinetoterapie și cu Ergoterapie au dat rezultate mari. Acum urmează alți pași: Miofibrotomia la Barcelona, la Clinica Essentis și apoi Rizotomia Dorsală în Statele Unite, la Doctorul Park. Vom face tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui cu Voia Bunului Dumnezeu. A știi să fii om, înseamnă mai întâi de toate să te uiți în jurul tău și să faci atât bine cât poti. A face bine e o filozofie de viață.", a scris Kamara, pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro