Karmen Minune, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital cu cea mică! Care este starea de sănătate a fetiței: ”A fost foarte greu”

+3 click pentru
galerie

Karmen Minune, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital cu cea mică! Care este starea de sănătate a fetiței: ”A fost foarte greu” © Instagram

În urmă cu două zile, o nouă veste zguduia showbiz-ul autohton: Karmen Minune, de urgență la spital cu fiica sa! Artista a oferit primele declarații după ce a trecut prin incidentul neplăcut. Care este starea de sănătate a micuței? 

Karmen Minune se numără printre artistele de succes de la noi din țară, dând dovadă de un talent și o voce aparte. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, acum două zile, fericirea vedetei a fost umbrită de problema de sănătate prin care a trecut fiica sa. S-a simțit rău, așa că, cele două au ajuns de urgență la spital, fiind inclusiv testate de COVID-19. 

”În continuare suntem pe antibiotic”

Acum, artista a oferit primele declarații după ce a trecut prin incidentul neplăcut. Pe contul de Instagram, la InstaStory, Karmen a ținut să mulțumească tuturor pentru mesajele și gândurile bune pe care le-a primit, recunoscând că a fost o situație dificilă pentru ea. Vedeta le-a spus fanilor că cea mică se simte bine, fiind în continuare pe antibiotic. 

De asemenea, micuța a avut faringită, însă, medicii au acționat imediat și i-au adminstrat tratamentul prin venă, ajutând-o să-și revină mult mai repede. Cu toate că a fost un moment foarte greu, acum, fiica lui Adrian Minune este fericită că s-a întors acasă și că totul este bine. 

”Mulțumesc din suflet pentru toată susținerea oferită. Știu că sunt multe mame care au trecut prin asta, dar pentru mine a fost prima dată și a fost foarte foarte greu. Bebelina se simte foarte bine, și-a revenit. Până la urmă a fost o faringită puțin cam nasoală. Cel mai important lucru este că am trecut cu bine peste asta. În continuare suntem pe antibiotic. Faptul că i l-au administrat în spital, pe venă, au ajutat-o să se refacă mult mai repede. E atât de bine să fii acasă, încât nu-mi vine să cred.”, a spus fiica lui Adrian Minune pe InstaStory. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro