La ce vârstă și-a început Dorian Popa viața sexuală. Așa ceva n-ai mai auzit!

+5 click pentru
galerie

La ce vârstă și-a început Dorian Popa viața sexuală. Așa ceva n-ai mai auzit! © Instagram.com

Dorian Popa, unul dintre cei mai asumați burlaci de la noi a comis-o grav! Stați așa, că nu este vorba de ceva grav. Cel puțin așa credem. Cu siguranță fanii lui Dorian Popa s-au întrebat măcar o dată la ce vârstă și-a început viața sexuală artistul. Ei bine, noi avem răspunsul!

Dacă nu v-ați obișnuit deja cu faptul că spynews.ro știe totul, vă mai dăm o șansă să vă convingeți! Am aflat un detaliu-bombă din viața lui Dorian Popa, un detaliu intim, de care nu multă lume știe. 

Fanii artistului și-au dorit de multă vreme să afle la ce vârstă și-a început acesta viața sexuală. Cu toate acestea, acest aspect din viața lui Dorian a fost bine păstrat până acum. Ei bine, Dorian Popa este unul dintre artiștii care s-au cam grăbit cu pierderea fecioriei, căci mna, așa este când domnișoarele îți bat la ușă și îți spun că te vor. 

Dorian Popa a avut o relație la vârsta de 13 ani cu o domnișoară de aceeași vârstă și se pare că cei doi au decis să facă pasul cel mare la numai 13 ani. Da, ați auzit bine! Știm cu toții că Dorian Popa este un maaaare cuceritor și se pare că așa se întâmpla și în adolescența artistului, atunci când domnișoarele erau topite după el. 

Dorian Popa și Babs, unul dintre cele mai solide cupluri din România

Ei bine, chiar dacă în tinerețe era un Don Juan în rândul domnișoarelor, Dorian Popa s-a cumințit de câțiva ani și își dedică timpul unei singure femei - celei care a reușit să-i facă inimioara să bată. 

Artistul și Claudia Iosif formează unul dintre cele mai solide cupluri din România și sunt extrem de fericiți împreună. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro