Te aşteptai? La ce vârstă şi-a început Nicolae Guţă viaţa sexuală

+3 click pentru
galerie

Te aşteptai? La ce vârstă şi-a început Nicolae Guţă viaţa sexuală © arhivă

Lista femeilor care au trecut prin aşternuturile lui Nicolae Guţă este mare, mare! Probabil, nici el nu le mai ştie numărul cu exactitate. Şi viaţa lui amoroasă a început la o vârstă fragedă, după ce părinţii au decis că e momentul să se însoare. Anii au trecut, iar acum, manelistul are neoficial 12 copii.

Nicolae Guţă sau Don Juan de România? Artistul are un număr uriaş de urmaşi! Neoficial, Nicolae Guţă are 12 copii, dar îi recunoaşte doar pe cinci dintre aceştia. Este vorba despre copiii rezultaţi în urma mariajului cu Mariana, prima soţie, copilul făcut cu Narcisa. De asemenea, ultimul copil venit pe lume chiar în anul acesta, din povestea de iubire pe care încă o trăieşte cu Cristina.

"Regele" s-a căsătorit cu Mariana pe când avea 14 ani. Tot în jurul acestei vârste şi-a început şi viaţa sexuală. A iubit-o extrem de mult pe prima soţie care i-a şi dăruit patru copii. La ceva timp după ce s-au despărţit, Nicolae Guţă a dezvăluit motivul pentru care a pus stop mariajului: a suferit pentru că Mariana nu a fost virgină în noaptea nunţii! Cu toate acestea, Mariana este în continuare una dintre cele mai importante femei din viaţa manelistului.

Cum se descurcă Nicolae Guţă la pat

Nina, femeia cu care Nicolae Guţă s-a iubit o scurtă perioadă de timp a oferit detalii picante din dormitor! Se pare că manelistul a ştiut să o facă fericită în pat. 

"M-am simţit super cu el în dormitor! Ştie cum să cucerească o femeie cu vorbe dulci, ştie ce să facă în pat! Îmi zicea că mă iubeşte fiindcă ştia că sunt nebună după el! Mi-a cerut să îi fac un copil. Mi-a zis că dacă accept, o să fiu fericită alături de el toată viaţa, că o să îmi ofere tot ce am nevoie! Dar eu sunt un copil acum, dacă aş accepta, cum ar avea grijă de mine? Ştiu că s-a întors la Cristina, dar nu cred că o să dureze prea multă vreme", spunea Nina, fosta amantă a lui Nicolae Guţă, în trecut. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro