Laura Cosoi a dezvăluit ce mănâncă după ce a născut, pentru a îşi recăpăta silueta
Publicat pe 20.06.2018 la 15:54 Actualizat pe 21.06.2018 la 09:44
Laura Cosoi a devenit mămică pentru prima dată şi este în culmea fericirii. Fetiţa blondinei a primit numele Rita şi a fost aşteptată cu mare nerăbdare de părinţii ei. Deşi nu s-a îngrăşat foarte mult în timpul sarcinii, Laura Cosoi a optat imediat după naştere pentru mâncăruri uşoare.
![Laura Cosoi a dezvăluit ce mănâncă după ce a născut, pentru a îşi recăpăta silueta](https://img.spynews.ro/?u=https%3A%2F%2Fspynews.ro%2Fuploads%2Fmodules%2Fnews%2F0%2F2018%2F6%2F20%2F168633%2Flaura-cosoi.jpg&w=1200)
Laura Cosoi
Laura Cosoi a devenit mămică pentru prima dată şi este în culmea fericirii. Fetiţa blondinei a primit numele Rita şi a fost aşteptată cu mare nerăbdare de părinţii ei. Deşi nu s-a îngrăşat foarte mult în timpul sarcinii, Laura Cosoi a optat imediat după naştere pentru mâncăruri uşoare.
Laura Cosoi este adepta unui stil de viaţă sănătos. Ea a fost atentă la alimentaţia sa şi pe perioada sarcinii şi nu s-a îngrăşat foarte mult. Blondina consumă mâncărurile uşoare, preparate chiar de ea acasă.
Pe blogul său, Laura Cosoi a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun. Ea a optat pentru o budincă hrănitoare şi sănătoasă, din lapte de migdale, preparată chiar de ea şi a dezvăluit reţeta.
Pentru a o prepara ai nevoie de: 2 banane, 2 linguriţe de unt de arahide, 1 3/4 lapte de migdale, sirop arţar sau de agave, 1 cană fulgi ovaz, scorţisoara, mix de fructe uscate.
Într-o oală fierbe laptele, amestecă ovăzul şi fierbe totul timp de 2 minute. Acoperă oală timp de câteva minute, apoi adaugă untul de arahide, scorţişoara, foarte puţină miere sau cu sirop de agave şi, la final, fructele uscate.
Este recomandat să serveşti acest fel de mâncare dimineaţa deoarece îţi va asigura energia de care ai nevoie pe tot parcursul zilei şi nu vei simţi nevoia să mănânci nimic altceva timp de multe ore.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
C.L.