Laura Cosoi a împlinit 38 de ani departe de casă. Imagini de senzație din resortul de lux / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi a împlinit 38 de ani departe de casă. Imagini senzație din resortul de lux © Instagram

Laura Cosoi şi-a serbat ziua de naştere în cel mai inedit mod! Vedeta a petrecut în Thailanda alături de soţul ei, dar şi de micuţa Rita!

Ziua a început la piscina resortului, unul de lux, pentru care Laura Cosoi și soțul ei au scos din buzunar o sumă destul de piperată! Aproximativ 4.500 de euro pentru un sejur de câteva zile!

S-au bucurat de peisajele superbe, apa de un albastru ireal, dar şi de mâncarea delicioasă! Bineînţeles că cea care a fost în centrul atenţiei a fost micuţa Rita care nu s-a dezlipit nicio secundă de frumoasa ei mămică, scrie Antena Stars.

Când seara s-a lăsat, soţul vedetei a pregătit un moment special pentru Laura Cosoi şi pe lângă o cină romantică pe plajă, i-a pregătit şi un tort superb!

Secretul Laurei Cosoi. Cum arată așa de bine, la 38 de ani

Parcă este veșnic tânără, iar acest lucru se vede și pe chipul ei, dar și în spirit. Laura Cosoi a mărturisit că nu prea are timp să meargă la sală, așa că se axează cel mai mult pe alimentație pentru a-și proteja sănătatea.

Consumă zilnic fructe și are grijă să nu sară niciodată peste micul dejun. Nu se abține de la nimic, inclusiv de la carbohidrați, pentru că echilibrul este cheia succesului.

Pe lângă siluetă, alimentația o ajută să își păstreze sănătos și sistemul imunitar. Pentru asta, include foarte des în mesele sale alimente precum ghimbirul sau cătina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro