Laura Cosoi, despre problemele cu depresia. "Dacă nu erau ei, mă aruncam pe geam"

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi, despre problemele cu depresia. "Dacă nu erau ei, mă aruncam pe geam" © Foto: Instagram

Laura Cosoi este o femeie fericită şi plină de viaţă, însă lucrurile nu au stat aşa mereu. Laura Cosoi a fost protagonista unor momente grele, care au făcut-o să-şi schimbe părerea despre lume.

Laura Cosoi a fost în depresie

Laura Cosoi a povestit, în urmă cu mai mult timp, că a fost în depresie şi chiar că a vrut să-şi pună capăt zilelor. Totul a fost cauzat de problemele pe care le avea în relaţie cu fostul ei iubit, Matei.

Laura Cosoi a povestit că suferea de atacuri de panică şi ajunsese chiar să-i fie frică să doarmă. Atacurile de panică se simţeau cel mai bine în momentul în care era obosită, iar stările erau atât de grave încât, spune actriţa, simţea că moare. În plus, mama ei i-a fost mereu alături şi a ajutat-o alături de mai mulţi psihologi.

"Nu am dormit o noapte și o zi și când am ajuns după-amiază în București, l-am rugat pe Matei să-mi ia bagajul, să mă ajute. Și nu m-a auzit sau a plecat pur și simplu fără să-mi ia bagajul și am intrat într-un atac de panică de nedescris. Mi s-a făcut atât de rău, încât simțeam pur și simplu că, în momentul ăla, mor. Și că nu poți face nimic să nu se întâmple asta. Am ajuns în casă, am făcut un duş, dar cred că dacă nu erau sora mea, prietena mea cea mai bună și Matei, eu mă aruncăm pe geam. De frică", a spus Laura Cosoi, în urmă cu mai mulţi ani.

Laura Cosoi refuza să doarmă

De asemenea, stările de anxietate erau atât de mari, încât actriţa refuza să doarmă pentru că, spune ea, credea că o să moară. "Apoi am trecut în extrema în care nu dormeam, nu voiam să adorm. Îmi spuneam că voi muri. Toată lumea mă suna să îmi spună ca totul o să fie bine", a spus Laura Cosoi.

Laura Cosoi are acum o familie fericită

Chiar dacă a trecut prin clipe grele, acum, Laura Cosoi este bine, s-a vindecat şi este mai fericită ca niciodată. Frumoasa actriţă are un soţ care o iubeşte enorm şi o fetiţă care îi luminează zilelele. Totul este cum nu se poate mai bine în viaţa sa, iar actriţa se bucură de linişte, bucurie şi împlinire alături de familia ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro