Laura Cosoi fuge din București! Frica de coronavirus o face să părăsească pentru o perioadă Capitala

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi fuge din București! Frica de coronavirus o face să părăsească pentru o perioadă Capitala © arhiva

Laura Cosoi nu scapă de teama de coronavirus și a analizat mai mult situația, decizând să plece din Capitală.

Laura Cosoi, însăcinată pentru a doua oară, este deja panicată de situația în care evoluează coronavirusul în țara noastră, motiv pentru care a ales să părăsească pentru o perioadă Bucureștiul.

Vedeta a publicat pe pagina sa de socializare o fotografie în dreptul careia și-a anunțat fanii că va pleca în Târgu Mureș, acolo unde fetița ei va putea sta cu bunicii, iar ei vor putea să fie mai protejați de COVID-19. 

”Am pornit la drum. Am analizat situația și ținând cont că suntem în vacanță oarecum, dar totuși nu putem să ne plimbam pe unde vrem, am hotărât să mergem la Tg Mureș. Rita stă cu bunicii, se joacă în curte, eu pot să mai scriu ceva articole pentru blog, mai testez rețete, poate apuc să și citesc și dacă este vreme buna dăm o fuga și la țară că sa ne bucurăm cât mai mult de natură. Cam astea sunt planurile noastre.”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.  

Va avea o fetiță 

Laura Cosoi este din nou însărcinată, iar în curând va aduce pe lume o altă fetiță. Ea și șoțul său sunt în culmea fericirii. "Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc", a scris Laura Cosoi pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro