Laura Cosoi, imagine emoţionantă alături de fetiţa sa: "La pieptul meu!"

+3 click pentru
galerie

Laura Cosoi, o mamă fericită © Instagram

Laura Cosoi a devenit mămică pentru prima dată şi este în culmea fericirii. Fetiţa blondinei a primit numele Rita şi a fost aşteptată cu mare nerăbdare de părinţii ei. Blondina îşi răsfaţă şi îşi îngrijeşte copilul aşa cum ştie mai bine. Ea a publicat o fotografie adorabilă alături de micuţa sa. 

Laura Cosoi se bucură din plin de fiecare moment petrecut alături de micuţa sa, iar rolul de mamă pare că i se potriveşte perfect. Blondina a făcut publică o fotografie în care îşi strânge micuţa la piept. Imaginea este extrem de emoţionantă şi, cu siguranţă, Laura Cosoi se simte extrem de fericită în postura de mamă."La piepitul meu" a scris Laura Cosoi în dreptul fotografiei cu fiica sa. 

"Iată că a venit momentul pe care l-am aşteptat timp de 9 luni: să o cunosc pe Rita, fetiţa noastră! 🙂", a transmis Laura Cosoi, imediat după ce a născut. . 

Numele de fetiță Rita este de origine spaniolă și este forma scurtă a numelui Margarita. Înseamnă cinste, onestitate și curaj! În onomastica română, însă, mulți folosesc numele Rita drept alint pentru numele Margareta, corespondentul latinescului „margarita”, care înseamnă „perlă”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro