Laura Cosoi, sfaturi preţioase pentru viitoarele mămici. "Scade riscul de malformații congenitale şi travaliul prematur!"
Publicat pe 02.08.2018 la 20:47 Actualizat pe 02.08.2018 la 21:05
Laura Cosoi a devenit mamă la începutul lunii iunie, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat complet. Este mai fericită, împlinită şi simte că a cunoscut iubirea adevărată. De asemenea, Laura Cosoi oferă des sfaturi din viaţa ei de mămică şi altor femei care sunt mămici sau care urmează să aiă un copil.
Laura Cosoi a devenit mamă la începutul lunii iunie, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat complet. Este mai fericită, împlinită şi simte că a cunoscut iubirea adevărată. De asemenea, Laura Cosoi oferă des sfaturi din viaţa ei de mămică şi altor femei care sunt mămici sau care urmează să aiă un copil.
De această dată este vorba de alimentaţie, iar Laura Cosoi vine cu mai multe detalii despre o alimentaţie sănătoasă pentru bebeluş. Într-un articol pe blog, Laura Cosoi a oferit sfaturi din experinţa sa viitoarelor mămici, totul pentru a avea o sarcină sănătoasă şi pentru a scădea riscul de malformații congenitale şi travaliul prematur.
"Am fost întotdeauna conștientă de beneficiile unei alimentații sănătoase și al unui mod de viață din care să nu lipsească mișcarea. Însă, odată cu perioada sarcinii, am resimțit mai intens această responsabilitate. Alegerile alimentare influențează nu numai sănătatea mea, ci și cea a fetiței mele. De aceea, am căutat să fiu cât mai bine informată, pentru a-i oferi bebelușului meu acele alimente care să-i asigure o sănătate „de fier”! Cartofii dulci la cuptor cu fasole neagră sunt un preparat simplu de realizat. Am adăugat în această rețetă și frunze de baby spanac, un superaliment, ideal pentru femeile însărcinate. Conține mari cantități de acid folic, care scade riscul de malformații congenitale și travaliu premature", a scris Laura Cosoi pe blog, acolo unde puteţi citi în totalitate reţeta actriţei.