Laura Vicol, declarația care schimbă tot, în cazul morții lui Răzvan Ciobanu: „Există o persoană direct răspunzătoare”

Laura Vicol, declarația care schimbă tot, în cazul morții lui Răzvan Ciobanu: „Există o persoană direct răspunzătoare” © arhivă

Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu a făcut o declarație care a schimbat tot ceea ce au declarat anchetatorii. Deși dosarul morții regretatului designer a fost clasat și procurorii susțin că nu este nimeni vinovat de tragedia în urma căreia acesta și-a pierdut viața, Laura Vicol are o altă versiune a poveștii și a celor întâmplate. 

Imediat după ce procurorii au clasat dosarul morții lui Răzvan Ciobanu și au anunțat că nimeni nu se face vinovat de moartea designerului, avocata familiei acestuia, Laura Vicol, susține că există, totuși, un vinovat direct pentru cele întâmplate. 

Laura Vicol, totul despre moartea lui Răzvan Ciobanu

Avocata Laura Vicol a mărturisit, conform antena3.ro, că va ieși în spațiul public luni, atunci când este hotărâtă să scoată la iveală detalii neștiute din ancheta morții lui Răzvan Ciobanu. Mai mult, aceasta susține că va declara și cine este vinovat pentru tragedia din Săcele, dina  doua zi de Paște, care a dus la moartea lui Răzvan Ciobanu. 

"Luni seară, voi spune absolut tot, pentru că sunt un om onest și am promis că voi face publice absolut toate datele din dosar. Există o persoană direct răspunzătoare, dar care nu poate fi sancționată penal pentru că ceea ce a făcut nu intră în sfera ilicită.

Răzvan nu trebuia să plece la mare, nu știu dacă a fost obligat sau nu, pentru că doar Dumnezeu cunoaște toate detaliile acestea, dar el trebuia să meargă la masa de prânz la o prietenă comună", a dezvăluit Laura Vicol, pentru antena3.ro. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro