Laura Vicol, prietena lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri incredibile despre moartea designerului. VIDEO

Laura Vicol, prietena lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri incredibile despre moartea designerului © captura video

Laura Vicol, prietena bună a lui Răzvan Ciobanu, dar și avocata familiei sale, a venit pentru prima oară într-un platou de televiziune de la moartea designerului.

Avocata a fost prezentă în platoul emisiunii Xtra Night Show și a vorbit despre tot ce s-a întâmplat după accidentul grav de circulație în urma căruia Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. 

Laura Vicol a povestit, pas cu pas, ce s-a întâmplat în următoarele ore după ce a primit apelul telefonic care anunța moartea fulgerătoare a designerului. 

"Încă mă doare și probabil o să mă doară toată viața să vorbesc. Marius a vorbit cu Sorin Oprea cred că de două sau de trei ori în viața lui, nu erau prieteni. O altă poveste foarte urâtă și mizerabilă este cea legată de înfierarea părinților lui Răzvan, lumea i-a călcat în picioare pentru că s-au dus la apartament. În acea dimineața nenorocită, primul meu telefon a fost către mama lui Răzvan și al doilea către Marius. Am sunat la morgă și poliție, nu am avut voie să mă duc la locul accidentului, nici în calitate de avocat. Părinții au vrut să vină la Constanța, dar le-am spus să meargă la București să îmi aducă haine ca să îl îmbrăcăm. S-au întors din drum, în timpul acesta l-am sunat pe Maris, era distrus. I-am zis să nu vină la Constanța și să se ducă la București. M-a sunat Marius să îmi spună că l-a sunat Sorin Oprea de pe un număr de-al lui Răzvan să îi ceară numărul mamei lui Răzvan. Apartamentul era devastat și le-am spus să cheme o mașină să strângă tot din casă.", a declarat Laura Vicol, la Xtra Night Show.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro