Răzvan Ciobanu cerea bani prietenilor. "Odată a vrut 200 de lei" / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Răzvan Ciobanu cerea bani prietenilor. "Odată a vrut 200 de lei" / VIDEO © Arhivă

Răzvan Ciobanu avea probleme financiare şi, de multe ori, apela la prieteni. Răzvan Ciobanu era o persoană iubită şi apreciată, astfel că, niciodată când a avut nevoie, prietenii nu l-au lăsat la greu.

Una dintre persoanele care l-au cunoscut foarte bine este şi Diana Bianca, una dintre cele mai tari femei de afaceri din Bucureşti. Într-un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, Diana Bianca a povestit că erau dăţi când Răzvan Ciobanu se împrumuta de la ea, însă chiar dacă nu-i dădea banii înapoi îi făcea rochii, astfel că nu-i plăcea niciodată să rămână dator.

"Nu mai avea emisiunea, care era un venit sigur lunar garantat. Despărţirea de Marius iarăşi a fost o problemă pentru că îl susţinea financiar. Mă suna şi îmi zicea: dă-mi, te rog, că îmi trebuie neaparat. Nu îmi cerea sume mari 300 de euro, odată mi-a cerut 200 de lei. Ştiam că are probleme. Legat de faptul că nu-şi plătea datoriile, la mine nu s-a întâmplat, nu imi dadea banii inapoi, îmi făcea o rochiţă. Nu s-a întâmplat să nu-mi mai răspundă la telefon, să nu-l intereseze. El a trăit aşa cum şi-a dorit până în ultimul moment", a spus Diana Bianca la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro