Laurenţiu de la MPFM este în doliu. "Dumnezeu să o odihnească"

+3 click pentru
galerie

După pierderea bunicii soţiei, Laurenţiu rămâne cu sprijinul bunicii sale Maria, cea care l-a însoţit şi în casa MPFM © Facebook

Laurenţiu, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", trece prin momente grele. Una dintre cele mai importante persoane din viaţa sa a încetat din viaţă.

Laurenţiu de la "Mireasă pentru fiul meu" este în doliu după ce bunica soţiei sale a murit. Chiar dacă nu era bunica sa de sânge, Laurenţiu ţinea mult la ea pentru că era şi pentru el tot o bunică. Vestea a fost dată pe Facebook de Larisa, frumoasa sa soţie. Larisa nu şi-a putut scrie durerea în cuvinte şi a preferat să posteze o fotografie cu o lumânare, arătându-şi sentimentele printr-un emoticon care exprima regretul. Prietenii apropiaţi i-au transmis tot felul de mesaje în care îşi exprimă durerea şi îi arată Larisei că este alături de ea.

"Dumnezeu să o odihnească în pace", "Condoleanțe!!! Dumnezeu să o odihnească în pace!", "Sincere condoleanţe",  sunt câteva dintre mesajele primite de Larisa, soţia lui Laurenţiu de la "Mireasă pentru fiul meu", în urma pierderii bunicii.

Laurenţiu, relaţie perfectă cu bunica sa, Maria

Laurenţiu trece prin clipe grele după pierderea bunicii soţiei, dar ştie că va găsi mereu un sprijin în bunica sa, Maria, cu care are o relaţie foarte frumoasă. Bunica Maria este cea care l-a susţinut în casa "Mireasă pentru fiul meu. Aceasta a fost mereu alături nepotului său în competiţie, la fel cum face şi afară. Bunica Maria se bucură de succesele nepotului şi este foarte fericită. Pe lângă sprijinul părinţilor, Laurenţiu are o mare bază în bunica sa, Maria, pe care o iubeşte mult. De altfel, bunica Maria este foarte bine şi abia aşteaptă să devină străbunică.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro