Laurette, de urgență pe mâna medicilor! Ce problemă de sănătate are bruneta

Laurette, de urgență pe mâna medicilor! Ce problemă de sănătate are bruneta © instagram

Odată cu izbucnirea epidemiei de corornavirus, tot mai ulte vedete venite din străinătate sunt supuse unor prejudecăți ale oamenilor din jur. 

În această situație a fost pusă Lurette, întoarsă din Italia acum aproape o lună. Deși a trecut o bună perioadă de timp, persoanele cu care a interacționat frumoasa mulatră au considerat că ar fi mai bine să se ferească de ea.

"Am intrat într-un magazin și am auzit două vânzătoate cum se întreabă una pe alta "asta ce caută aici?", pentru că se știa că vin din Italia. Mi se pare absurdă această răutate.", a declarat Laurette în emisiunea Răi da' buni, de pe Antena Stars.

Bruneta a mai povestit și despre cum s-a întors de urgență în țară, cu doar o zi înainte de a se închide granițele Italiei.

"Am fost pe 20 martie și m-am întors pe 24 martie, exact atunci când izbucnise toată nebunia. Am plecat înainte să se închidă granițele. Îmi era frică să nu rămân în Italia. Mi-am sunat un prieten din Ministerul Sănătății să-mi spună dacă pot să vin. Am completat acel formular, era o nebunie pe eroport. Am stat 14 zile acasă, a stat mama cu Serena, nu sunt inconștientă să îmi pun copilul în pericol.", a mai spus Laurette.

De ce afecțiune suferă vedeta

Deși s-a crezut că merge pentru a face un test pentru coronavirus, Laurette a dorit să spună adevărul despre prezența ei de la spital.

"În nici un caz nu am fost acolo pentru că aș avea corornavirus. Este vorba de o operație la fiere, am niște pietre și mi-a recomandat doctorul să le scoatem, ca să nu o dăm în altele. Nu am hotărât încă momentul în care o să merg să mă operez, mai am câteva zile timp de gândire.", a dezvăluit exotica vedetă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro