Laurette poate răsufla uşurată, în urma problemelor cu fiica sa. Ce se întâmplă acum cu micuţa

+3 click pentru
galerie

Laurette poate răsufla uşurată, în urma problemelor cu fiica sa. Ce se întâmplă acum cu micuţa © Facebook

După ce săptămâna trecută a simţit că îi pică cerul în cap, după ce fetiţa ei a fost victima unui coleg, la şcoală, acum, Laurette poate sta liniştită în privinţa fiicei sale.

Micuţa şi-a rezolvat probleme cu dantura

Săptămâna trecută, toată lumea care a aflat de povestea fetiţei lui Laurette a rămas şocată de felul în care s-au comportat colegii cu ea la şcoală. Micuţa a ajuns chiar la medic, după ce şi-a rupt un dinte, după ce a fost împinsă de un coleg.

Laurette a trecut prin clipe grele, pentru că ştie exact ce a simţit fiica sa, vedeta explicând că şi ea a fost victima comportamentului dezamăgitor al colegilor, atunci când era elevă, doar din simplul motiv că este de culoare. Povestea ei s-a repetat şi în cazul fetiţei sale.

Laurette şi-a strigat disperarea pe reţelele sociale, iar cazul a fost imediat mediatizat, mai ales că vedeta suferea enorm după ce a stat de vorbă cu părinţii băieţelului responsabil, care au apărut destul de indiferenţi.

Acum, Laurette poate răsufla uşurată, pentru că fiica sa este bine. Micuţa a mers la medicul stomatolog, unde a fost foarte curajoasă, şi şi-a rezolvat problema, spre liniştea mamei sale.

Ba chiar pentru a le arăta tuturor că acum este bine şi fericită, Laurette a postat o fotografie cu micuţa zâmbind, semn că lucrurile s-au liniştit.

"Curajoasa mea, iubita şi frumoasa. Vă mulţumim pentru susținere şi sperăm să nu mai avem parte de incidente. Nu dorim niciunui copil să treacă prin ce a trecut fetița mea. Vă mulţumim! Eroina mea, mulatra mea frumoasă!", a scris Laurette pe Facebook zilele trecute.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro