Ce a apărut pe Facebook-ul lui Ștefan Bănică, după ce a anunțat că Lavinia Pîrva a născut. Fanii sunt în delir!

+3 click pentru
galerie

Ce a apărut pe Facebook-ul lui Ștefan Bănică, după ce a anunțat că Lavinia Pîrva a născut. Fanii sunt în delir! © Instagram

Este bucurie mare în familia lui Ștefan Bănică! Soția lui, Lavinia Pîrva a adus pe lume copilul ei și al artistului, iar fanii nu mai contenesc cu mesajel frumoase, pline de felicitări. 

Lavinia Pîrva a devenit mamă pentru prima dată. Cel care a dat veste este soţul ei, Ştefan Bănică Jr., care a publicat un mesaj emoţionant pe pagina lui, imediat după nașterea copilului său și al Laviniei Pîrva. Băieţelul a primit numele Alexandru. 

"Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mic, haios şi sănătos, Alexandru Bănică. Eu şi soţia mea vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de noi în această perioadă, pentrul faptul că ne-aţi respectat intimitatea şi pentru mesajele frumoase", a scris Ştefan Bănică, iar după aceea, fanii au început să lase tot felul de comentarii frumoase pentru cei doi, în care îi felicită și le urează tot binele din lume atât lor, cât și celui mai tânăr membru al familiei lor. 

„ Felicitări!!! Să fie sănătos și să vă bucurați împreună de el / Să îți trăiască, să crească frumos și sănătos! / Felicitări...să rămâi același om modest, frumos și să îți ții cât mai departe de camere familia!! / Să îți trăiască, să crească frumos și sănătos!” sunt doar câteva dintre mesajele transmise de fani. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro