FOTO / Lavinia Pîrva a bifat prima intervenție estetică, după ce a născut! Ce schimbare și-a făcut soția lui Ștefan Bănică

+3 click pentru
galerie

FOTO / Lavinia Pîrva a bifat prima intervenție estetică, după ce a născut! Ce schimbare și-a făcut soția lui Ștefan Bănică © Instagram.com

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai sexy mămici din showbizul românesc! În urmă cu 6 luni, vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și acum, ea și Ștefan Bănică sunt cei mai fericiți. Și, pentru că toată lumea o acuza că s-a îngrășat extrem de mult și nu o să-și mai revină nici după naștere, Lavinia Pîrva bifează schimbare după schimbare și își uimește fanii!

După ce a devenit mămică, Lavinia Pîrva a reușit să slăbească extrem de repede și acum arată cum nu se poate mai bine, astfel încât dacă nu ai cunoaște-o, nici nu ai zice că a dat vreodată naștere unui copil!

Lavinia Pîrva și-a injectat acid hialuronic în buze

Și, după ce a slăbit și s-a tonifiat, soția lui Ștefan Bănică a mai bifat o schimbare. Astăzi, Lavinia Pîrva le-a mărturisit fanilor ei, pe contul său de Instagram, că a apelat la intervenția de volumizare a buzelor cu acid hialuronic, astfel că acum se bucură de buze pline și extrem de frumoase. 

Cu toate că a trecut pragul cabinetului medicului estetician, Lavinia Pîrva nu a exagerat și și-a injectat o cantitate extrem de mică de acid hialuronic, pentru un efect natural. Chiar dacă părerile oamenilor au fost împărțite și foarte mulți internauți i-au spus Laviniei că îi stătea mai bine înainte, bruneta s-a bucurat și de multe reacții pozitive de la cei care o iubesc și o susțin indiferent de ceea ce face. 

Lavinia Pîrva este soția lui Ștefan Bănică, iar cei doi s-au căsătorit în mare secret. În urmă cu 6 luni, bruneta a dat naștere primului copil al cuplului, un băiețel pe nume Alexandru. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro