Lavinia Pîrva, mesaj disperat pe internet. Cum a ajuns să fie implicată într-o înșelătorie

+3 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva, mesaj disperat pe internet. Cum a ajuns să fie implicată într-o înșelătorie © Instagram

Astăzi, Lavinia Pîrva s-a confruntat cu o situație alarmantă, care lovește tot mai des în rândul vedetelor. Multe celebrități, de la noi dar și din lume, ajung victimele diverselor excrocherii. În cazul Laviniei Pîrva, escrocheria a venit sub forma unor hackeri care au încercat să îi păcălească pe fanii artistei.

Profilul de Instagram al Laviniei Pîrva a ajuns victima hackerilor. Soția lui Ștefan Bănică Jr. le-a scris fanilor săi că profilul ei nu mai era securizat și să nu răspundă la niciun mesaj venit de pe profilul ei, în care cere date cu caracter personal.

„Profilul mi-a fost hack-uit! Vă rog să nu răspundeți la mesaje ce implică solicitarea datelor dumneavoastră personale! Nu le solicit eu!”, a fost mesajul transmis ulterior de Lavinia Pîrva.

Din fericire, situația s-a rezolvat destul de repede, așa că vedeta a oferit și o continuare, printr-un mesaj în care le mulțumește celor care au ajutat-o la recuperarea contului.

„Datorită ajutorului prompt primit din partea specialiștilor, am reușit să îmi recuperez contul, acum fiind securizat. Acum putem comunica în siguranță!”, a mai scris soția lui Ștefan Bănică Jr., pe Instagram.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au devenit recent părinți

Acum câteva luni, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au devenit părinți, iar de atunci viața de familie a fost o adevărată binecuvântare pentru cei doi.

„E minunat să fiu din nou tată. O ajut pe Lavinia cu tot ce are nevoie, în măsura timpului în care sunt acasă. Lavinia e un om extraordinar, foarte dedicată copilului şi care ştie să dea echilibru familiei”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro