Lavinia Pîrva, prima reacţie după ce a devenit mamă. Vedeta nu-şi mai încape în piele de fericire

+3 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva, prima reacţie după ce a devenit mamă. Vedeta nu-şi mai încape în piele de fericire © Foto: Instagram

Lavinia Pîrva este în culmea fericirii şi nu-şi mai încape în piele de bucurie. Frumoasa vedetă a devenit mamă pentru prima dată, joi, atunci când micuţul Alexandru Bănică a ales să vină pe lume.

La doar câteva ore de la naştere, Lavinia Pîrva a avut o primă reacţie pe reţelele sociale. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. este foarte fericită, se simte bine şi este mai împlinită ca oricând. Artista a ţinut să-i transmită public un mesaj de mulţumire medicului care i-a fost alături pe toată perioada sarcinii. 

"El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-aş duce până in pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu această minune numită naștere! Acesta este un om căruia nu am cuvinte să îi mulţumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!! Multumim, Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat, Alexandru Banică!❤️❤️❤️", este mesajul transmis de Lavinia Pîrva.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro