Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., mesaj emoționant de ziua fiului lor. Ce cadouri impresionante a primit micuțul Alexandru / FOTO

+4 click pentru
galerie

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., mesaj emoționant de ziua fiului lor. Ce cadouri impresionante a primit micuțul Alexandru / FOTO © Instagram

Bucurie mare pentru Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. Astăzi, fiul lor Alexandru împlinește 1 anișor. Iată ce mesaj emoționant i-au transmis părinții micuțului, dar și ce cadouri deosebite a primit acesta!

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt în culmea fericirii. Rodul iubirii lor, pe care l-au numit Alexandru, împlinește astăzi 1 anișor. Acest eveniment îi bucură extrem de tare pe cei doi artiști, deoarece micuțul a devenit centrul Universului lor de când a venit pe lume.

Cum acest important eveniment nu avea cum să treacă fără să nu fie sărbătorit, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. i-au pregătit o surpriză emoționant micuțului Alexandru. Mai exact, este vorba despre un mesaj și o fotografie de suflet prin care și-au exprimat toată dragostea lor.

„Astăzi împlinești un an de când ai venit pe acest pământ. Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur, mult mai viu și mai autentic. Viata acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viața alt sens. Ador diminețile in care îmi zâmbesti cu cei doi dintisori de iepuraș, ador fiecare zi pentru ca ma surprinzi spunând sau făcând ceva nou. Ador serile cu tine, ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani, suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata❤️”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram, în dreptul unei imagini emoționante în care băiețelul îl ține pe Ștefan Bănică Jr. de mână.

În ceea ce privește cadourile, fiul celor doi cântăreți a primit un urs uriaș, însoțit de multe baloane și un tort deosebit, ornat cu personaje din desene animate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro