VIDEO / Bucurie mare pentru Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva! Fiul lor împlinește astăzi un anișor

+2 click pentru
galerie

VIDEO / Bucurie mare pentru Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva! Fiul lor împlinește astăzi un anișor © arhivă

Bucurie de nedescris pentru Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva! Astăzi, fiul lor împlinește un anișor, iar marea veste a fost dată de către artist, telefonic în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”!

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai frumoase culpuri din lumea mondenă. Rodul iubirii lor s-a transformat într-un băiețel, care astăzi, a împlinit un anișor. Deși toată lumea le-a criticat și judecat relația, cei doi nu s-au lăsat și au demonstrat tuturor că iubirea lor este mai puternică decât orice altceva. 

Marea vestea a fost dată chiar de Dan Capatos, în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, unde Ștefan Bănică a fost invitat telefonic. 

”La mulți ani pentru băiețelul tău, pentru că, fix de opt minute, a împlinit un an. Să vă trăiască! Doamne ajută! Îi tăiați moțul, presupun, imediat după ce ieșim din starea de urgență, nu?”, a zis prezentatorul TV. 

Vă dați seama că un zâmbet larg a apărut imediat pe fața artistului, care a mulțumit pentru urări, atât în numele lui, cât și în cel al Laviniei. Cât despre moț, Ștefan Bănică, plin de umor ca de fiecare dată, a răspuns în stilul caracteristic. 

”Mulțumim, mulțumim. Acum nici moțul nu are voie să iasă din casă, așa că.. nu am ce să fac. Mulțam mult!”, a spus Ștefan Bănică. 

Ce îi lipsește cel mai mult în izolare 

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, Ștefan Bănică este și actor.  Acum, în izolare, cântărețul a mărturisit că îi lipsește foarte mult teatrul, dar mai ales, să susțină spectacole.

„Nu pot să joc la teatru, ceea ce mă doare foarte tare. (...) Aveam spectacole în țară. (...) Ne e dor, mă uit și la colegii mei”, a spus Ștefan Bănică la Xtra Night Show.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro