VIDEO / Legătura neştiută dintre Andrei Gheorghe şi Minola. Abia acum s-a aflat, după moartea jurnalistului

+3 click pentru
galerie

Minola, o artistă descoperită de Andrei Gheorghe © Facebook

Andrei Gheorghe a fost unul dintre cele mai remarcante personaje din România. Felul său direct de a fi, dar şi corectitudinea cu care şi-a făcut meseria l-au făcut să fie iubit sau mai puţin plăcut.

În prima categorie se încadrează şi una dintre artistele cunoscute din România. Minola, fosta componentă a trupei "Pops",a  fost invitată la Star Matinal, unde a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Andrei Gheorghe, artista mărturisind că fostul om de televiziune a fost primul care a încurajat-o în cariera sa, spunându-i că dacă îşi va păstra naturaleţea va ajunge mare.

"Se petrecea pe perioada concursului "Alege Asia". Andreea Gheorghe a fost unul dintre membrii juriului. Auzisem despre el, îl ştiam, ideea e că el era un om foarte direct, spunea lucrurilor pe nume, l-am apreciat pentru asta. Când spunea ceva, reflectai şi încercai să te îmbunătăţeşti. A fost primul care a spus după audiţii că o să fac ravagii. El a menţionat public pentru prima dată că voi avea un viitor strălucit. Am avut o relaţie foarte frumoasă în emisiune. El era un om care aprecia mereu naturaleţea şi mi-a spus să o ţin tot aşa", a spus Minola la Antena Stars.

Andrei Gheorghe a murit în luna martie, atunci când a fost găsit după mai multe ore fără suflare. Artistul a ales să nu fie înmormântat, el spunând din timpul vieţii că îşi doreşte să fie incinerat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro