VIDEO / Petruţa Gheorghe vorbeşte pentru prima dată despre viaţa cu Andrei Gheorghe şi divorţ! "El era foarte dorit, dar greu de suportat"

+3 click pentru
galerie

Katarina, Max, Anastasia, Petruţa Gheorghe © captură video

Soția marelui om de radio și televiziune vorbește despre cum l-a cunoscut pe Andrei Gheorghe. Cei doi erau vecini în cartierul Pipera când s-au cunoscut. Petruţa Gheorghe vorbeşte cu mult drag despre cel alături de care a petrecut mulţi ani din viaţă.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, Petruţa Gheorghe a vorbit fără nicio reţinere despre perioada în care ei au decis să divorţeze, deşi s-au împăcat la scurt timp. 

"Eu îi spuneam: băi, tu ai absolut dreptate, dar trebuie şi forma. Felul în care exprimăm dreptate, în care punem limite contează. N-a fost chip. Ne-am tot mârâit. El se simţea atacat în rolul lui de tată. El spuneam că a făcut tot pentru copiii ăştia. I-am spus: faci foarte bine, dar ei crsc. Era trecerea aia de la 13,14,15 ani când copilul e foarte fragil şi trebuie să te porţi extraordinar de atent. El a spus: eu aş vrea să divorţăm mai bine, eu nu vreau să îţi fac rău ţie. Noi ne-am gândit să ne recăsătorim. Eram exemplul ăla, ca Prigoană, această spaimă că o să picăm în ridicol, oricum n-avea sens că locuiam împreună", a spus Petruţa Gheorghe.

"El era foarte dorit, dar greu de suportat. El spunea ce nu merge bine. El nu avea niciun fe de reţinere, ceea ce adulţii erau prea puţin dispuşi să accepte", a spus Petruţa Gheorghe. 

Dacă ar putea să îi transmită un mesaj, Petruţa Gheorghe nu are foarte multe zis. Este sigură că la un moment dat, acolo sus în cer, se vor reîntâlni. "Că o să ne reîntâlnim", este mesajul pe care i l-ar transmite Petruţa Gheorghe.

Fiul omului de radio, Max, susține că acesta avea un mod unic de a arăta că îi pasă. Atât el, cât şi Katarina şi Anastasia au numai cuvinte de laudă la adresa celui care i-a crescut şi i-a educat. 

"Tot drumul i-am promis că o să am grijă de fete, că o să mă fac mare şi o să îmi fac treaba. (...) Îmi zicea să nu îmi mai fie frică că m-o să îmi iasă, să las frica. (...) L-am văzut de două plângând, când au murit câinii", a spus Max. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro