VIDEO / Interviul cutremurător în care Andrei Gheorghe a vorbit despre moartea lui. Jurnalistul și-a încheiat viața cum și-a dorit: "Băi, când mori s-a terminat"

+3 click pentru
galerie

Interviu cutremurător © spynews

Andrei Gheorghe, realizatorul de tv și radio, a avut, în urmă cu mult timp, un interviu în care vorbea deschis și senin despre modul în care percepe și vede el moartea.

Andrei Gheorghe a murit exact cum și-a dorit. În cadrul unui interviu devenit viral în urmă cu puțin timp, Andrei Gheorghe spunea că nu se teme sub nicio formă de moarte, dar și că momentul morții poate apărea oricând, în orice situație. 

Mai mult de atât, Andrei Gheorghe a afirmat că, în eventualitatea în care ar afla când urmează să moară, cel mai mult ar vrea să-și petreacă ultimele clipe cu familia.

"Băi, când mori s-a terminat! Ești mort, nu mai ești. Înainte de a muri, nu contează clipa în care s-a întâmplat, nu mai e. Pac, ai murit și gata. Ce relevanță are momentul? Eu nu vreau să dureze mai mult, eu vreau să dureze repede. Aș prefera să fiu cu cei care îmi sunt dragi. Orice om ar dori să fie alături de cei pe care-i iubește înainte de moarte. E bine să fie înainte de moarte alături de cei care te iubesc. Nu trebuie să strigi după ei ca să vină să împarți veniturile și avantajele ultimei tale răsuflări. Moartea poate să fie și rapidă. Ce, poți să cazi. Poate îți cade în cap un avion care zboară. (...) Să nu fiu bolnav. Să mă calce mașina, să mă împuște cineva, să mor în somn. Să nu îmi târâi nefericirea pe coridoarele unor spitale. De ce să amân inevitabilul? Ceva natural. Totul moare și renaște. Toți murim până la urmă. (...) Undeva unde nu fac oamenii grătar, undeva unde nu se zgârie mașinile, în Rai. La 20 de ani credeam că oamenii la 27 mor, deci eram convins că la 27 toată lumea moare. (...) Se poate opri brusc dacă faci alegerea proastă. Oricum se oprește", a spus Andrei Gheorghe. 

Andrei Gheorghe a murit

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Realizatorul radio și TV a fost găsit în baia locuinței sale. Trupul lui Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă la Crematoriul Vitan Bârzești.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro