Trupul lui Andrei Gheorghe a fost ridicat de la IML şi dus la crematoriu

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe © Facebook

Trupul lui Andrei Gheorghe a fost ridicat astăzi de la IML şi dus la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Regretatul om de radio şi televiziune va fi incinerat mâine. 

Decizia a fost luată de fosta soţie şi de fiica lui, Anastasia, care din motive nespuse, au decis să nu mai depună trupul neînsufleţit la Galeri Mobius. Acolo a apărut doar un tablou imens cu chipul lui Andrei Gheorghe

Potrivit unor surse, trupul neînsufleţit al lui Andrei Gheorghe a fost depus în amfiteatrul crematoriului, o sală de ceremonii unde numai apropiaţii regretatului om de radio şi televiziune pot intra.

Costul incinerării este de 900 de lei. Sicriul poate fi închiriat de la o firmă de pompe funebre, iar preţul variază de la câteva sute de lei până la 1500 de lei. După ceremonie, sicriul este returnat. 

Andrei Gheorghe a murit

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Realizatorul radio și TV a fost găsit în baia locuinței sale. Trupul lui Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă la Crematoriul Vitan Bârzești.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro