VIDEO / Ultimul SMS trimis de Andrei Gheorghe. Cui i-a scris în ultima lui noapte

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe © Facebook

Detalii despre ultimul sms al lui Andrei Gheorghe. Cine este femeia căreia i-a scris în ultima lui noapte şi ce i-a spus? Blonda şi-a făcut curaj abia acum şi spune tot.

Un ultim sms! Ultimele vorbe ale lui Andrei Gheorghe către femeia care i-a fost şi prietenă, şi elevă, şi confesoare, dar mai ales i-a fost aproape de suflet până la final, dar nu suficient de aproape încât să îl audă, potrivit Antena Stars.

"A sunat alaltăieri şi eram eu cu treabă, am vorbit repezit. Am sunat io ieri şi a văzut apelul mai tarziu. Am găsit mesaj azi dimineaţă "scuze, aku văzui, fusăi la film". Şi, de niste zeci de minute, îmi blingăne mess şi telefon şi whatsapp. Că dacă e adevărat. Şi e adevărat. Andrei a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Cu toată strădania lui de a nu lăsa să se vadă asta. Şi unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi poate avea cineva. Ştiu asta de 20 de ani", a scris femeia căreia Andrei Gheorghe i-a trimis sms-ul.

Luni noaptea... România încremeneşte! Toate televiziunile anunţă că Andrei Gheorghe a fost găsit mort în casă.. Zeci de minute mai tarziu, acasă la jurnalist apar copiii dar şi prietena lui de suflet. Oamenii îl plâng pe Andrei Gheorghe!

Andrei Gheorghe a murit

Andrei Gheorghe a murit la vârsta de 56 de ani. Realizatorul radio și TV a fost găsit în baia locuinței sale. Trupul lui Andrei Gheorghe va rămâne la IML, după care va fi incinerat, sâmbătă la Crematoriul Vitan Bârzești.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro