Legătura neştiută dintre Antonia şi Monica Gabor. Ceva le leagă de peste 10 ani!

+3 click pentru
galerie

Legătura neştiută dintre Antonia şi Monica Gabor. Ceva le leagă de peste 10 ani! © arhivă

Antonia şi Monica Gabor: două personaje feminine ale showbiz-ului autohton care au cunoscut succesul atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Ceva mai mult însă, le leagă pe cele două, de peste 10 ani. 

Antonia şi Monica Gabor au fost foarte bune prietene, la debutul în lumea mondenă. Au păstrat legătura o perioadă de timp, dar la un moment dat relaţia lor de prietenie s-a răcit, fiecare găsindu-şi fericirea, una alături de Alex Velea, cealaltă alături de Mr. Pink, peste Ocean! 

Monica Gabor a lansat-o pe Antonia?

Prima apariţie publică a Antoniei s-a produs cu ajutorul Monicăi Gabor, tânăra care ţinea toate primele pagini ale ziarelor, datorită mariajului cu Irinel Columbeanu. Se întâmpla în 2008, când Antonia Iacobescu, în vârstă de 19 ani, păşea în showbiz-ul autohton, prezentată drept "cea mai bună prietenă a Monicăi Gabor".

Mulţi au crezut că debutul artistei a fost într-o emisiune la cârma căreia era Monica Gabor, pe atunci Monica Columbeanu. Antonia a clarificat această situaţie, în urmă cu ceva timp, când a povestit că a fost... o coincidentă. 

Antonia şi Monica Gabor s-au cunoscut în Italia, când artista îşi încerca norocul ca model. Au făcut schimb de numere de telefon şi au ţinut legătura şi în ţară. La un moment dat, dintr-o discuţie în alta, Antonia a primit de la Monica Gabor invitaţia de a veni acasă la ea. Relaţia de prietenie s-a dezvoltat şi mai mult şi, în aceeaşi perioadă, a filmat şi pentru emisiune. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro