Legătura neștiută dintre Skizzo Skillz și Mihai Constantinescu: „Am avut o singură întrebare: care este succesul?”

Legătura neștiută dintre Skizzo Skillz și Mihai Constantinescu: „Am avut o singură întrebare: care este succesul?” © Instagram.com

Printre artiștii care au rămas afectați de moartea lui Mihai Constantinescu nu se numără doar cei care fac parte din Generația de Aur, ci și cei mai tineri și mai rebeli cântăreți de la noi, despre care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că suferă în urma morții celui care ne-a învățat să „iubim și câinii vagabonzi”.

Skizzo Skillz, unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi a avut o legătură specială cu Mihai Constantinescu. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu un an, iar Skizzo l-a întrebat pe regretatul Mihai Constantinescu, care este cheia succesului, fiind captivat de vocea acestuia și de modul în care a făcut o lume întreagă să-l iubească.

După moartea lui Mihai Constantinescu, Skizzo Skillz a postat pe contul său de Instagram o poză cu el și marele artist și un mesaj emoționant în memoria acestuia. 

„Aici, acum un an când l-am întâlnit pe domnul Constantinescu am avut o singură întrebare și anume “Care este secretul?”, a înțeles din prima și mi-a răspuns fară ezitare “Să vezi lumina, tot timpul lumina”. Drum bun maestre.
#mihaiconstantinescu”
a scris Skizzo Skillz, în dreptul fotografiei cu el și Mihai Constantinescu. 

Ce credea Mihai Constantinescu despre moarte?

"De ce să mă gândesc la moarte? Este, dacă ne luăm, după vorba că ne e frică de veșnicie. Sunt multe teorii despre moartea clinică, despre cum au plecat pe acel tunel de lumină, după care s-au întors.  Pentru mine spiritul și sufletul nu se confundă, suntem partea spirituală și cea materială. În funcție de cum suntem noi ca oameni venim din zone diferite, mai bune sau mai rele.", a declarat Mihai Constantinescu în urmă cu patru ani, la Antena Stars.   


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro