Leo de la Strehaia, de urgenţă la spital! Ar fi făcut din nou accident vascular cerebral

Leo de la Strehaia, de urgenţă la spital! Ar fi făcut din nou accident vascular cerebral © Facebook

Leo de la Strehaia a ajuns astăzi din nou la spital. Potrivit unor surse, acesta ar fi suferit din nou un accident vascular cerebral.

Leo de la Strehaia a publicat pe pagina sa o fotografie cu el pe patul de spital, în timp ce i se administra o perfuzie. "La spital", a scris Leo de la Strehaia. 

În luna august, Leo de la Strehaia a mai suferit un accident vascular cerebral. “A fost examinat de mai mulţi specialişti, inclusiv neurologi şi cardiologi, însă starea pacientului este stabilă şi nu există motive să rămână internat. Astfel, urmează să fie externat”, au declarat surse din spital pentru www.spynews.ro atunci. 

Starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia s-ar fi deteriorat şi după ce a aflat că problemele cu legea nu încetează. La finalul lunii iulie, Leo de la Strehaia, pe numele lui real Stelică Ion Mihai, a fost reținut pentru 24 de ore. Totul, în urma unor audieri care au ținut mai multe ore. Leo de la Strehaia este cercetat, alături de fiul său, într-un dosar în care este acuzat de înșelăciune cu aparate de aer condiționat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro