Leo de la Strehaia, filmat în ipostaze scandaloase! N-a ținut cont de pandemie și a făcut paranghelie cu lăutari, împreună cu vedeta diagnosticată cu COVID-19

+6 click pentru
galerie

Leo de la Strehaia, filmat în ipostaze scandaloase! N-a ținut cont de pandemie și a făcut paranghelie cu lăutari, împreună cu vedeta diagnosticată cu COVID-19 © Arhivă / Facebook

Pandemia nu oprește paranghelia! Leo de la Strehaia a uitat de tot de interdicțiile de distanțare socială și a petrecut de zor, alături de nimeni alta decât Roxana Marinescu, prima vedetă diagnosticată cu COVID-19 la noi în țară. 

Imaginile cu Leo de la Strehaia, în timp ce petrecea de zor înconjurat de lăutari și de mult mai mulți oameni decât permite legea, au ajuns în mediul online. Zâmbind relaxat, „Prințul Țiganilor” a apărut și alături de brunetă focoasă care făcea furori cu formele ei de invidiat: Roxana Marinescu.

Fostul fotomodel a venit la petrecere însoțită de medicul estetician Victor Schwartz, amândoi fiind ceva mai reținuți pe imagini decât Leo de la Strehaia, care pare să nu se teamă absolut deloc de înfiorătorul virus! Ba din contră, s-a distrat de minune în timp ce Cristi Marin primea dedicații pe bandă rulantă.

Roxana Marinescu, prima vedetă diagnosticată cu coronavirus

Roxana nu este singura brunetă care apare alături de Leo de Strahaia. La aceeași petrecere au putut fi identificate și fosta iubită, Renata, dar și femeia de care spune că ar vrea să divorțeze, Dana Criminala.

Roxana Marinescu a fost prima vedetă autohtonă care s-a luptat cu temutul coronavirus. Bruneta a povestit recent chinurile prin care a trecut și, credeți-ne, nu a fost deloc ușor!

„În seara în care am ajuns am fost într-o stare deplorabilă. Am plans toată noaptea. Am avut frisoane de la medicamentul pe care mi l-au dat, am zis că mor, eram rece ca un cadavru”, spunea Roxana.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro