Leo Iorga, mărturisire cutremurătoare, înainte de a muri: "La câte citostatice au băgat în mine, n-ar trebui să mai fie pericol"

Leo Iorga, mărturisire cutremurătoare, înainte de a muri: "La câte citostatice au băgat în mine, n-ar trebui să mai fie pericol" © Facebook

Leo Iorga a murit, după o lungă suferință, la doar 54 de ani. Artistul este deplâns de toți cei care l-au cunoscut și apreciat și au sperat că se va însănătoți miraculos, așa cum a mai făcut-o în trecut.

A luptat timp de nouă ani de zile cu o boală necruțătoare: cancerul. Dar nu și-a pierdut nici o clipă speranța că va învinge, din nou, și se va întoarce în fața publicului său iubit. Artistul declara, în urmă cu câțiva ani, că tratamentul de atunci reușise și era pe cale să se însănătoșească. Leo Iorga a fost operat de mai multe ori de cancer și chiar Gigi Becali l-a ajutat o dată cu o sumă de bani, necesară pentru o operație. 

"Se fac doi ani de la operaţie acum, în februarie. Teoretic, la câte citostatice au băgat în mine, n-ar trebui să mai fie vreun pericol, dar vreo cinci ani după operaţie trebuie să fii prudent.", a declarat Leo Iorga în urmă cu ceva timp, pentru click.ro.

Trupul neînsuflețit, depus la Casa Eliad in București

Leo Iorga s-a stins pe patul de spital, după ce fusese internat pentru a trata o pneumonie mai veche. În ultimii nouă ani a avut mai multe intervenţii pentru cancer şi, de fiecare dată, reuşea să îşi revină şi să îşi reia activitatea de pe scenă. Rudele şi fanii au sperat la un miracol şi au crezut că starea sa de sănătate se va îmbunătăți. Din păcate, lucrurile au stat complet diferit, iar acum oricine l-a apreciat pe artist poate merge, începând de astăzi, la Casa Eliad din București, pentru a-i aduce un ultim omagiu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro