Soția lui Leo Iorga, declarații sfâșietoare despre ultimele clipe din viața artistului. S-a luptat opt ani cu boala necruțătoare

Soția lui Leo Iorga, declarații sfâșietoare despre ultimele clipe din viața artistului. S-a luptat opt ani cu boala necruțătoare © Facebook

Leo Iorga s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 54 de ani, după o lungă suferiță. Artistul a murit pe patul de spital, iar cea care i-a fost alături în ultimele clipe a fost soția lui, Paula.

Paula Iorga este distrusă de durere, iar moartea soțului său i-a lăsat un gol imens în suflet. A sperat până în ultima clipă că fostul solist al trupei Compact se va face bine. În ultimele luni a certu constant ajutorul oamenilor, pentru a face donații necesarii tratamentelor costisitoare. I-a fost alături până în ultimele clipe și chiar i-a aprins o lumânare înainte să plece la Îngeri.

"Este adevărat. A murit puiul meu. S a întâmplat totul brusc, am apucat să-i aprind lumânarea. Sunt terminată, nu mă pot opru din plâns. Nu am apucat să-i spun cât de mult îl iubesc, puiul meu. Nu am apucat, Doamne. Nu mă pot adună. Mai aveam atâtea să i spun… De câteva zile mă ruga să mergem acasă, dar nu puteam să l duc acasă pentru că refuză să mănânce. Nici în spital nu mai voia să mănânce. Boală a învins. Am nevoie de liniște, de putere.", a declarat Paula Iorga, pentru Ciao.

A murit o legendă rock

Leo Iorga a fost considerat una dintre legendele muzicii rock românești. A fost un artist de seamă al generației sale și a sperat că va învinge, din nou, boala necruțătoare și se va întoarce în fața publicului pe care l-a iubit atât de mult. Destinul a avut alte planuri și astăzi, 2 noiembrie, Leo Iorga s-a stins din viață, la 54 de ani, după opt ani în care s-a luptat cu cancerul. 


facebook whatsapp twitter pinterest