Letiţia Moisescu a aflat sexul bebeluşului! "Abia aştept să te naşti"

+3 click pentru
galerie

Letiţia Moisescu a aflat sexul bebeluşului! "Abia aştept să te naşti" © Facebook

Letiţia Moisescu a aflat sexul bebeluşului pe care îl poartă în pântece. Cunoscuta artistă a publicat un mesaj emoţionant pe pagina sa prin care şi-a anunţat prieteni că urmează să devină mamă de... fată. 

Letiţia Moisescu va deveni în curând mamă pentru prima oară. Artista în vârstă de 36 de ani abia aşteaptă ca fetiţa ei să vină pe lume pentru a începe cu totul o altă viaţă. Până atunci se bucură de fiecare mişcare a bebeluşului pe care ea o simte în pântec. 

"Oh, micuţa mea fetiţă, loviturile tale firave sunt primul nostru secret comun. Abia aştept să te naşti ca să-ţi sărut pielea finuţă. Dar deocamdată zâmbesc de fiecare dată când mă gădesc că tu te joci la mine în burtică", a scris Letiţia Moisescu. Fanii cântăreţei i-au scris o mulţime de mesaje cu felicitări. 

Letiţia Moisescu a trecut prin clipe grele în urmă cu câteva luni

Bunica Letiţiei Moisescu a murit în luna februarie, anul acesta. Ea a fost devastată de durere, dat fiind faptul că avea o relaţie extrem de apropiată cu bunica ei.

"Îmi spunea bunicuţa mea când eram micuţă, că Dumnezeu vede tot ce fac cu ajutorul îngerului meu pazitor. Si tot ea m-a învăţat ce să fac să nu plece niciodată de lângă mine, m-a invăţat, " Înger,îngeraşul meu". Iubiti-vă bunicii cât sunt lângă voi si vă poartă de grijă, iar dacă nu mai sunt aici pe pământ să îi purtaţi in gând si suflet ca si cum n-ar fi plecat niciodata! Nu te voi uita niciodata bunica mea,ingerul meu drag!", a scris Letiţia Moisescu pe pagina sa, la acea vreme.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro